keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ensiesittely sovittu!

Vihdoinkin talon myynti käynnistyy ihan tosissaan! Ensiesittely on tulevana sunnuntaina klo 14:40-15:30. Eli tiedossa armotonta siivoamista ja jynssäämistä. Tykkään kyllä, että kotona on siistiä, mutta vihaan siivoamista. Nyt täytyy pitää järjestystä yllä niin kauan, että talo on myyty, tai on todettu, ettei se mene kaupaksi.

Kiinteistönvälittäjä laittoi 15 kuvaa katsottavaksi. Ihan hyviä kuvia sinänsä, vähän ylivalottuineita vaan, ja laajakulma vääristää mittasuhteita aika paljon. Mutta kuvat on oikeanlaisia, eli näyttävä taloa, eivät sisustusta. Kun myimme edellista asuntoamme, yksi kiinteistönvälittäjän kuva esitti meidän kirjahyllyä. Tosi relevanttia! Ainoa kuva, mistä en tykkää, on talon "julkisivu" autopaikalta päin katsoen, ja totta kai se on netissä olevan myynti-ilmoituksen eka kuva :/

Tässä muutama kuva talosta, kaikki kuvat on siis ottanut Remaxin välittäjä:


Eteinen, josta oikealle on siipi, jossa on kodinhoitohuone, sauna ja kylppäri. Vasemmalta mennään ruokailutilan kautta keittiöön ja olkkariin.


Kodinhoitohuone, joka toimii myös saunan pukeutumistilana. Kuvassa näkyvällä tasolla on hyvä myllätä kukkien, multien ja muiden istutuksien kanssa.


Ruokailutila, näyttää laajakulman asiosta hirveältä hallilta... Tila jatkuu oikealle avoimena, ja muuttuu olohuoneeksi. Kuvan oikeassa reunassa näkyy terassin ovi.


Olohuonetta. Takka, sohvanpääty ja nojatuolin selkämyskin näyttää laajakulman vuoksi megakokoisilta. Tuo nojatuoli on muutenkin vanha rohjake, joka ei kyllä pääse muutossa mukaan!

Olohuoneen perällä oikealle johtava ovi on makuuhuoneeseen. Suoraan edessä oleva ovi vie talon laajennusosaan, jossa oikealla on työhuone ja vasemmalla vierashuone.


Tässä vielä keittiö.

Muutama juttu on vielä vähän auki, kuten talon neliöt. Meille se myytiin 156-neliöisenä, siis kokonaisneliöiltänsä. Asuinpinta-alan neliöt ei ole meillä tiedossa olleetkaan. Meillä käydessään välittäjä laskeskeli piirustuksista, että asuinneliöt voisi olla luokkaa 148 m2. Nyt sitten esitteeseen oli laitettu 119 m2, eli mihinköhän on hukattu lähemmäs 30 neliötä...? Jäänyt ehkä laajennusosa tai siipi, jossa on kodinhoitohuone ja saunatilat, laskematta.

Sunnuntaina on näköjään näyttö muutamassa meitä kiinnostavassa talossa, eli taitaa koko viikonloppu vierähtää enemmän tai vähemmän näissä merkeissä.

Sen verran palasin vielä muokkaamaan, että tässä on linkki talon myynti-ilmoitukseen, KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti