lauantai 14. joulukuuta 2013

Valmiina joululahjatalkoisiin!


Let It Snow, pyytää tämä joulupallo. Yes please! Mutta eipä ole näkyvissä, edelleenkään... Pakkasta oli tänäänkin lähes -10 astetta, mutta aurinko paisteli pilvettömältä taivaalta. Kaunis päivä siis.

Lähes kaikki joululahjat alkaa olla hankittu. Huomenna pitää tehdä vielä viimeinen tehoisku Jumboon, ja se on sitten siinä!


Kaikki tykötarpeet joululahojen paketointitalkoita varten onkin jo kasassa :) Kangasnauhat on ihania, ja niitä tulee hamstrattua ilman varsinaista käyttötarkoitustakaan. Ja toisaalta, joitakin ei raaskisi edes ottaa käyttöön! Juuttinarussa taas on mukavaa rouheutta, ja se sopii vaikka ruskean pakkauspaperin kaveriksi.



Löysin kätköistäni viime vuonna muistaakseni Indiskasta ostettuja pieniä ja kevyitä, lasista tehtyjä kuusenkoristeita. Vuosi sitten niille ei löytynyt käyttöä, mutta nyt ripustelin ne huonekuusen oksille.


Koristeet on niin pieniä, että hyvä kun niitä edes huomaa, kuvista ainakaan. Mutta huonekuusen oksat on niin hentoiset, ettei ne juuri isompia koristeita kannattele.


"Latvatähti" kuitenkin on paikallaan :)


Ehdoton lempparijoulukukkani on valkoinen amaryllis! Tämä kerrottukukkainen kaunokainen on juuri alkanut aukoa nuppujaan.

Enää kymmenen päivää jouluaattoon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti