maanantai 23. joulukuuta 2013

Aatonaaton tunnelmia


Joka joulu (tai mikä muu pyhä tahansa) vannon, että nyt hoidan kaiken ajoissa kuntoon. Pääsen rauhoittumaan ajoissa, ja saan vain nautiskella tunnelmasta. Juu, ja lehmät lentää... Olin tänään töissä vähän yli puoleen päivään, sen jälkeen kävin kaupassa ja sitten olen vain siivonnut, säätänyt, kääntänyt ja vääntänyt... Kello tulee nyt yhdeksän, ja vasta nyt pääsen asettumaan aloilleni. Jotain on vieläkin tekemättä (kuten kylpyhuoneen pesu), mutta en ota tekemättömistä töistä kyllä mitään murhetta! Olkoon!

 
Kävin Pirilässä ostamassa kukat huomiselle. Olisin halunnut meille valkoisia tulppaaneita, mutta ei niitä ollut. En ole löytänyt niitä nyt mistään! Ostin sitten tilalle pari oksaa valkoista eustomiaa.

 
Tulppaanit on aina kuuluneet mielestäni jouluun, mutta ehdoton lempparijoulukukkani on silti jouluruusu.
 

Jouluruusu on niin rujonkaunis! Harmi vaan, että niitä on tosi vaikea saada viihtymään sisällä. Nämä menestyvät joten kuten keittiön ikkunalaudalla. Siinä on tarpeeksi valoa, ja ikkuna viilentää oloa ilmeisesti sen verran, ettei nuupahdus iske ihan heti. Tai lehdet kärsivät, mutta uutta kukkaa pukkaa aina kuihtuvien tilalle.


Väkästelin olkkariin vielä yhden uuden asetelmantapaisen:


Otin vanhasta paperitähdestä valon pois sisältä, ja ripustin sen siimasta seinälle roikkumaan. Alapuolella olevalla tasolla on ihmeen pitkään hengissä pysynyt joulutähti, ja muutama talvi sitten tekemäni kynttiläkranssi.


Valkoinen on kyllä niin mun väri (paitsi ei vaatteissa :p)! Leikittelin jo ajatuksella, että puran kaiken punaisen pois, ja aloitan joulun laittamisen ihan alusta... No jos en nyt kuitenkaan, näillä mennään :)

Huomista odotellessa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti