keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulupuu on rakennettu...

...tai ainakin "pikkujouluversiot" siitä :) Pieni huonekuusi on peräti viime vuotinen, eli olen saanut pidettyä hengissä sen tähän saakka, ennätys!


Off-seasonin tämä on viettänyt vierashuoneen hämärissä, ja on se sinä aikana jopa kasvanutkin vähän! Koristeita puu ei ole vielä yllensä saanut, mutta enköhän jotain keksi.

Toinen mikälie havu tarttui matkaan Ikeasta. Ei taida olla pitkäikäistä sorttia, karisee jo nyt. Laittelin sen pienelle sivupöydälle osaksi jonkinlaista asetelmaa:


Näyttää kuvassa todella aneemiselta! Valokuvien ottaminen se on taitolaji, mikä ei minulta tahdo onnistua. Eipä silti, kuvattavana oleminen ei suju senkään vertaa...

Asetelma kaipaisi jotain taustalleen, tuo valkoinen valkoisella -yhdistelmä (eli pöytä ja seinä) ei toimi. Punaiset puiset kynttilänjalat on ihanat, uusi löytö kirpparilta. Kohta on pakko alkaa luopua joistain kynttilänjaloista, niitä löytyy jo joka nurkasta!

Pieni punainen emalikulho on joko Kaj Franckin/Finelin, tai sitten ei, lähteestä riippuen. Kirpparilöytö siis sekin. Mitään leimoja siinä ei ole.



Tykkään pienistä havuista tosi paljon, noin niinkuin joulukukkien sijaistajana. Huonekuusi on niin hentoinen ja harva, että siihen on vaikeampi saada koristeita, mutta tähän toiseen havuun istui kulkusketju aika kivasti. Meinasi  askarrella jotain sen tyylistä itse, mutta valmis tulikin vastaan Tiimarissa.


Nyt on muuten tämän joulun ekat kinkut ja laatikot syöty; töissä oli jouluateria. Tunnelman kruunuksi ulkona on lämmintä + 2 astetta, ja vesikeli... Vielä toissailtana pakkasasteita oli -17, niin se vaihtelee! Ei taida tulla valkoista joulua tänä vuonna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti