perjantai 20. joulukuuta 2013

Taittomitasta tähdeksi!

Vietän tänään ja viikonloppuna minijoululomaa :) Maanantaina pitää vielä mennä töihin, mutta sitten onkin koko loppuviikko vapaata. Toistan itseäni, kyllä, mutta rutisen taas säästä! Joulufiilistä on tosi vaikea hakea ulkoa, kun vaihteeksi lämpöasteet on plussan puolella ja vettä sataa taivaan täydeltä... Välillä tuntuu sille, että on ihan hyvä juttu kun ulkona on pitkin päivää pimeää kuin pussissa. Eipähän näy karu totuus niin selvästi.

Posti toi tänään huutonetistä ostamani vanhat taittomitat :) Kaksi niistä on puisia ja yksi metallinen, lisäksi sain näköjään kaupan päälle pikku pätkän neljännestä mitasta. Metallinen mitta on metrin pituinen ja näistä kuulemma vanhin, siinä on teksti Inches, made in France. Toinen puisista on metrin mittainen myös, tekstillä London, ja toinen kahden metrin mittainen, tekstillä Mellösa max 61-12, made in Sweden. Pikkupätkä on sitten kotimainen.


Pisimmästä mitasta sitten muotoutui kunnollisen kokoinen tähti takan päälle <3. Juu, idea ei ole ollenkaan oma, vaan ihan rehellisesti sisustusblogeista kopioitu.


Pienemmistäkin mitoista saa taiteltua tähtiä, vähän epäkeskoja tosin.


Lorvastelin tänään Helsingin keskustassa. Tarkoitus oli kauppojen kiertelyn lisäksi käydä Senaatintorilla Tuomaan markkinoilla, mutta vallitseva säätila sitten hyydytti innon. Vanhalla oli kuitenkin perinteiset joulumyyjäiset, ja siellä sitten poikkesin.



Siellä oli muutama muukin... Myynnissä oli lähinnä erilaisia käsitöitä, koruja, itse tehtyjä saippuoita jne. Kerrankin en ostanut mitään.

Iltasella kävin vielä varaamassa naapurin kuusimyyjältä joulukuusen. Käyn hakemassa sen huomenna kotiin, nyt ei ollut käteistä rahaa mukana. 45 euroa on hintaa, aika kohtuullinen hinta tommosesta kotimaisesta lähikuusesta :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti