sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kolmannen adventin askarteluja


Ja näin syttyy jo kolmas kynttilä! Toisaalta joulussa parasta on joulunodotus, ja se on kohta ohi :/

Suunnitelmien mukaan kävin tänään jouluostoksilla, ja sainkin hankittua kaikki puuttuvat lahjat. Rahojen lisäksi meni sekä hermot että selkä, liikkeellä oli muutama muukin ihminen! Olin Jumbossa ehkä vartin verran sen aukeamisen jälkeen, ja parkkihalli alkoi jo silloin olla piukassa.

Kotosalla sain inspiraation askarrella vähän. Tämmöinen tonttupoika keinuu nyt kanelitangon varassa:


Tämä on siis kuumaliiman kanssa osista koottu, mutta keksintö ei tosiaan ole omani. Kaupasta tarttui kerran mukaan tämän tyylinen valmis koriste, josta otin mallia. Alkuperäisen viritin keinuttelemaan vanhaan taulunkehykseen:


Kehys maksoi maalauksen kanssa Fidalla kympin verran. Itse maalaus oli melko, noh, mielenkiintoinen tulkinta järvimaisemasta. Melkein teki mieli alkaa kassalla selitellä, että kehyksen takia minä tämän... Kehys ja keinuja pääsivät sitten olkkarin "näyttelyhyllylle" muutaman muun jutun kanssa, kuten noiden pöllöjen ja peuran. Ne ei ole uusia enää.


Netistä, eräältä ilmaiseksi tulostettavia kuvia sisältävältä sivulta, löytyi tosi makea raitakallo jatkamaan peurateemaa.


Sorttasin vielä kuusenkoristeista erilleen painavimmat pallot, joita ainakaan viimevuotisen kuusen oksat eivät tahtoneet jaksaa kannatella. Osa palloista on hopeanväristä lasia, ja osa sinkkiä. Vedin ne nippuun hamppunarulla, ja ripustin hyllynkannakkeisiin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti