perjantai 12. syyskuuta 2014

Oma rantatontti ja pari karvaa kaviokkaasta!

Osallistun usein arvontoihin, ja lottoankin välillä. Ikinä en voita kuitenkaan mitään, mutta pitäähän sitä yrittää.

Tiistaina soi puhelin. Joku nainen siellä esittäytyy, menee multa vähän ohi. Ihan kuin olisin kuullut sanan UPM. Seuraava lause saa kuitenkin epäilemään lehtimyyjää: "Olet osallistunut arvontaan, ja voittanut pääpalkinnon." Jaahas. Sitten korva tavoittaa sanat "25 00 euron arvoinen rantatontti".

SIIS ANTEEKSI MITÄ??? Niin, olen kesällä osallistunut netissä UPM Bonvestan järjestämään Tuunaa tontti -kisaan/peliin/arvontaan. Ja kerrankin mulla kävi munkki, voitin pääpalkinnon, joka on 25 000 euron arvoinen kesämökkitontti, rantatontti!

Piti kyllä kysyä soittajalta, että oletko aivan tosissasi, ja eihän tämä ole pilapuhelu. Oli hän tosissaan, ei ollut pilapuhelu :) Sain sähköpostiini listan tonteista, yhteensä kahdeksasta, joista pääsin valitsemaan. Eteläisin tontti oli Luumäellä, pohjoisin Kuusamossa. Sain pari päivää aikaa miettä, ja kovasti sitten ynnäilin eri tonttien plussia ja miinuksia. Sen kummemmin syitä tässä nyt erittelemättä, valintani osui Joensuussa/Enossa, Jäsyksen rannalla sijaitsevaan maalämpäreeseen.


Tontin koko on 5510 neliötä, ja se avautuu koillisen. Tällä hetkellä sillä kasvaa järeää mäntypuustoa.


Enoon on matkaa 20 km, Joensuuhun alle 60 km. Vesiteitse pääsee Pyhäselän kautta aina Pieliselle saakka. Voi mieletöntä! Kuvat UPM Bonvesta.

Voittajan - eli mun! - nimi julkistetaan tänään, ja parin viikon päästä on vielä virallinen palkinnon luotuvus UPM:n pääkonttorilla.

Ja toinenkin supermukava asia mahtui viikkoon! Minähän ostin osuuden Jokimaan ravikimpasta jo tuolla alkukesästä. Nyt kimpalle - Talli Onnenpotkulle - on saatu ostettua hevonen.


Hän on 2-vuotias suomenhevosori Piskon Merkki, isä Camri, emä Piskon Tyttö, emänisä Ilon-Pisko. Tästä Esa Holopainen alkaa koulia oikeaa ratojen valtiasta :) Hevosta kuvaillaan reippaaksi ja eloisaksi vekkuliksi, joka kuitenkin on käytökseltään oikea herrasmies.

Piskon Merkin kasvattaja on Taisto Rautiainen Rääkkylästä. Hänet on palkittu vuoden 2013 suomenhevoskasvattajana. Kuva Mari Rautiainen.

Tämän lähemmäksi omaa hevosta en varmasti ikinä pääse :) ja Merkistäkin mulle kuuluu ehkä parin karvatupsun verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti