tiistai 13. joulukuuta 2016

Yksinkertainen on kaunista

Jos joulukranssin ulkonäkö mukailee omistajansa persoonaa, niin taidan olla melko yksinkertainen :)



Tapani mukaan oikaisin kranssin tekemisessä reippaasti. Kaapissa pyöri ennestään valkoinen metallivanne, halkaisija 50 senttiä. Ostin nipun eucalyptuksen oksia. Sidoin oksia vanteeseen. Valmista.


Eli en alkanut naamioimaan vannetta vihreäksi, tai värkkäämään mitään ylimääräistä muutenkaan. Ihan itselle kelpo tuli noinkin. Kranssi roikkuu pääsisäänkäynnin tuulikaapin sisäoven sisäpuolella, ja levittää mietoa eucalyptuksen tuoksua ihanasti asuntoon. Ei oksat ehkä kovin virkkuna kauaa kestä, mutta ne voi tarpeen tullen vaikka uusia, nippu taisi maksaa vitosen pintaan. Tai jos lehdet kuihtuu nätisti, niin saa ne niinkin olla.





Eucalyptusta oli kukinnoilla ja ilman. Tämä on sitä kukallista laatua. Nättiä ainakin minusta :) Jos on allergioihin taipuvainen, niin askarrellessa kannattaa vähän varoa. Vaikka välttelin naamani koskettelua työn tuoksinassa, alkoi ylähuulta silti kuumottaa ja turvottaa. Olisi varmaan pitänyt ottaa selfie kranssin kanssa. Olisi tullut nuorekas duckface ihan pinnistelemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti