maanantai 12. joulukuuta 2016

Hemmetin himmelit

Kuten jokainen yhtään sisustusblogeja seuraava varmasti tietää, pillihimmelit on nyt in ja pop. Itse olen fanittanut perinteisiä olkihimmeleitä aina, lapsuudenkodissanikin oli sellainen, iso ja hieno. Olen myös haaveillut omasta himmelistä, mieluusti itse tehtynä.


Himmelien teko (varsinkin oljesta) on kuulostanut kuitenkin niin heprealta, etten ole lähtenyt edes selvittämään, miten sellaisen voisi tehdä. No nyt joka tuutista pukkaa pillihimmelin ohjetta ja materiaalin helppoutta. Rähmäkäpäläkin innostuu väkisinkin kokeilemaan!


No koska kuten jo todettua, himmeli on nyt muotilaji, ei materiaalia tahdo löytää mistään. Varsinkin, jos haluaa himmelinsä mustana. Sinellistä löytyi vielä yksi paketti mustia pillejä, mutta vaan lyhyitä, 12,5-senttisiä. Niistä ei siis isoa himmeliä aikaan saa, eli pitää soveltaa.




Omat rajoitteeni tuntevana ja tunnustavana tyydyin timantin muotoiseen peruskuvioon. Ja kyllä meinasi jo siinäkin palaa käpy! Aina on lanka solmussa tai joku liitoskohta löystyy ja koko viritelmä alkaa roikkua kuin paavin pall... eiku.


Tein kolme timanttipötköä, käytin jokaisessa myös mustia puuhelmiä. Sitten vaan nastoilla kattoon roikkumaan. Siis tosi helppoa, tai silleen.




Eilen se oli myös kolmas adventti. Ei muuten kannata askarrella kynttilöiden läheisyydessä. Meinasi hiha palaa, myös kirjaimellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti