perjantai 2. syyskuuta 2016

Flapeti Flap

Miten voi ihminen olla viikonpäivistä sekaisin! Olin eilen, eli torstaina, aivan perjantaifiiliksissä. Pettymys, kun ei viikonloppu vielä alkanutkaan!


Sain viimein Habitatista varaamani Flap-kellon. Olen mieluillut sitä jo muutaman vuoden, mutten nähnyt sille paikkaa edellisessä talossamme. No nyt löytyy paikkoja enemmänkin, pitää ihan miettiä, että mihin se on järkevintä laittaa. Olkoon sen aikaa keittiön tasolla.




Ei vaan mennyt taas ihan putkeen. Sain odotella kelloa muutaman kuukauden sen takia, että halusin nimen omaan sellaisen version, missä ei ole noita kaupunkeja tuolla yläpalkissa. Noh, tuliko sellainen...? Ei. En jaksa kuitenkaan alkaa asiasta vääntämään, eli tyydyn kelloon ja nielen tappioni. Vaikka olishan se nyt ollut kohtuullista, että melkein satasen kello on sellainen kuin sovittiin.


Olin tosiaan eilen niin perjantaissa, että vaikka sain suurella vaivalla kelloon säädettyä oikean viikonpäivän, meni päivämäärä kuitenkin päivää edelle. Huomasin sen vasta tänään. Onneksi NYT on sitten se perjantai, ja edessä viikonloppu, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti