keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tulevan vuoden trendit


Tai paremminkin alkaneen vuoden, vuoden 2014. Ja ei, kyse ei ole vaatteista tai muodista, koska niistä en todellakaan tiedä mitään, vaan sisustuksesta. Noh, enpä taida tietää juuri siitäkään, mutta sisustustrendien seuraaminen kiinnostaa sentään sen verran, että olen saanut päätellyksi seuraavaa:

* väreistä turkoosi ja keltainen ovat nousussa, ja suuret kukkakuosit jyräävät edelleen (turkoosi!)
* maalaisromantiikka taipuu teollisempaan suuntaan (kyllä kiitos!)
* erilaisten pintojen - sileiden ja rouheiden - yhdistelmät
* käsityön ja itse tehdyn leima saa näkyä
* taljoja, nahkaa ja karvaa tungetaan joka paikkaan (ei kai nyt kesällä kuitenkaan?)
* harmaa korvaa beigen, ja ruskea mustan, tai tunkee ainakin mustan rinnalle
* joku ennustaa jo ysärityylin (kromia, peiliä, lasia) paluuta, toinen hehkuttaa kasarivärejä

Eli lähteestä riippuen kaikki käy. Sopii mulle :) Vaikka trendit ja suuntaukset kiinnostavatkin, niin ei niitä tule seurattua, jos ne ei omaa silmää miellytä tai muuten istu tyyliin. Oman pään mukaan mennään siis kuitenkin. Usein käy kyllä niin, että joku alkuun ihan kamalalta näyttänyt tai tuntunut juttu nouseekin kuin varkain suosikiksi, oikeastaan siinä vaiheessa, kun se muodin mukaan on jo totaalisen out.


Muutama juttu on mielessä, mitä pitäisi tänä vuonna saada tehtyä sisustuksen suhteen. Keittiöön haluaisin uuden valaisimen, ja joko uuden, tuoleihin paremmin sopivan pienen pöydän tai sitten isomman, sivupöytänä ja laskutasona toimivan systeemin. Uusi nojatuoli tarvitaan aika ehdottomasti, koska entisestä puskee täytteet pihalle. Makkari on jo uudistumaan päin, mutta haluan vielä uuden sängynpäädyn, päiväpeiton ja verhot. Terassinkin voisi laitella uusiksi, ja ottaa jo sen pari vuotta sitten hankitun vanhan hetekan vaikka sohvaksi sinne.

Kasvihuoneen ja pihan suhteen on suunnitelmia toki kanssa, mutta katsellaan niitä myöhemmin.


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti