maanantai 6. tammikuuta 2014

Joulun lopettajaiset

Niin saatiin tämä joulu pulkkaan ja kuusi pihalle. Johan tuo karisikin kovasti! Purin pois kaikki jouluiset asetelmatkin. Huomattavasti tylsempää puuhaa kuin niiden rakentelu!


Valot ja kynttilät vielä jätin terassille ja pihapuuhun. Samoin ruokailutilan ikkunaan "valoverhon". Ne on mielestäni enemmän kaamosvaloja kuin joulukoristeita, ja tänä lumettomana talvena niitä toden totta tarvitaan!


Valot murattikaaressa on mielestäni tosi hauskat! Ne ei kyllä ehkä terassilla ole ihan parhaimmillaan, kun ovat patteritoimiset.


Siirsin jouluruusutkin terassille, kun vihreät osat alkoivat olla aika nuukahtaneen näköiset. Kukkia tulee kyllä koko ajan pirteästi lisää. Jos kelit menee pakkaselle, niin pitää ottaa nämä ehkä takaisin sisälle.


Mä muuten mokasin taas! Löysin tuon tonttukuvioisen kipon kirpparilta pari joulua sitten. Siinä oli puinen varsi, eli se on oikeasti semmonen pieni emalikasari. Otin siitä varren pois, kun ei ollut aikomusta käyttää sitä kokkailuun. No nyt sitten tuo tuli vastaan netissä. Se on Kaj Franckin Arabialle/Finelille suunnittelema tonttukasari, josta jossain skandinaaviseen ja suomalaiseen designiin keskittyneissä nettikaupoissa pyydetään 50 euroa. Ja mä pilasin semmosen :/

Nuo purkit on uudemmat, Iittalan keräilyjuttuja. Tummansininen on tämänjouluinen Tuike, ja vaalea on viime vuodelta, nimeltään Joulukylä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, ensi jouluun saakka ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti