sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Toisen romu on toiselle aarre

Toden totta, mikä on yhdelle roinaa, on toiselle suuri aarre!


Isäntä ei nimittäin yhtään ilahtunut, kun tulin kotiin tämän vanhan AIV-rehupullon kanssa. On minulle ennenkin marmatettu siitä, että intoudun välillä shoppailemaan vähän liikaa, mutta nyt saarna oli harvinaisen pitkä :)

Jokatapauksessa, tuo pullo löytyi huutonetistä, ja irtosi 11 eurolla! Yleensä näistä pyydetään kaikkea viidenkymmenen ja sadan euron väliltä, ja se viiskymppiäkin on mielestäni kyllä jo ihan liikaa. Ennen kaikkea minua kiinnostaa tuo rautakori, keksin sille puutarhassa montakin käyttöä. Mutta on minulla ideoita kokonaisuudenkin varalle.


Irtosivathan ne toisistaan lopulta, aika lailla sai nitkutella. Pullon ja korin välissä ollut eriste oli tosi likaista ja pölisi pahasti, ja oli liimaantunut pulloon kuin tauti. Sekä pullo että kori pitää kyllä pestä ennen käyttöönottoa, ainakin, jos nuo meinaa ottaa sisälle kesää odottelemaan.

Kävin eilen Lahdessa, ja samalla piipahdin siellä kirpparilla, Lanttilassa. Ei kyllä löytynyt oikein mitään, vaikka odotukset oli korkealla. Mukaan lähti vain yksi (mutta sitäkin mieluisampi) löytö: Arabian valkoinen kukkaruukku, viidellä eurolla. Ihan oli muuten ehjä, mutta sisäpohja on vähän krakeloitunut. Arabian ruukkuja ei ole paljon vastaan sattunut, vaikka olen niitä vähän etsiskellyt. Tämä on mulle nyt eka, minkä ostin.

Olisi siellä Lanttilassa ollut pari Arabian kannuakin, mutta hinnat oli sitä luokkaa, ettei tarvinnut löydöiksi mainostaa, ja niinpä jäivätkin hyllyyn.

Tuo AIV-pullo oli näppärästi matkan varrella Orimattilassa, eli ei ihan hukkareissu sitten kuitenkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti