perjantai 20. tammikuuta 2017

Pihasuunnittelukurssilla

Aiemmin mainitsemani pihasuunnittelukurssi on nyt sitten käynnissä, eilen oli toinen kurssikerta. Ja ai että olen kuutamolla... Pitäisi mitata oma piha, mitata ja tehdä korkomerkinnät, piirtää mittalinjat kartalle ja vaikka mitä muuta. Peukku on nyt suht keskellä kämmentä, en oikein saa otetta mistään enkä osaa aloittaa. Onneksi en taida olla ainoa...




Mittakaavasta toiseen piirtäminen sujui yksinkertaista harjoitusta tehdessä onneksi ihan ok. Veikkaanpa, että todellisuus tulee olemaan tässäkin sitten vähän toinen.


Kurssin esittelyteksti antoi kyllä ymmärtää, että tiedossa on varsin monipuolinen pläjäys. En kyllä silti tajunnut, miten haastavasta jutusta on kyse... Joku oli kuulemma jo tainnut säikähtää ja jättää leikin kesken heti alkuunsa, kun kyse ei ollutkaan pelkästä kukkapenkkien suunnittelusta. Siihenkin olisi ollut oma kurssinsa, toim.huom. Ja tehdään tässä tietysti sitäkin. Mutta ennen kuin päästään valitsemaan kasveja tontille ja penkkeihin, niin edessä on vielä pitkä tie. Toivottavasti oma motivaatio riittää sinne asti, ihan hevillä en kyllä periksi anna!


Kurssin opettaja tekee viherrakentamista ja pihasuunnittelua työkseen, ja vaikuttaa olevan siinä todella pätevä. Pedagogisia kykyjä ei ikävä kyllä ole aivan samassa mittakaavassa (sanaleikki!), mikä tuo ylimääräistä haastetta työskentelyyn tällaiselle ummikolle.


Ja muuten, nyt tiedän, mihin oikeassa elämässä voidaan käyttää Pythagoraan lausetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti