perjantai 13. tammikuuta 2017

Kotiseuturakkautta

Meillä on kodin seinät  monesti aika tyhjät. Syynä on ihan vaan se, etten löydä mitään mieleistä ripustettavaa. Netti ja kaupat on toki pullollaan tauluja ja julisteita, mutta harva miellyttää silmää (tai joissakin tapauksissa lompakkoa) niin paljon, että sen seinälleni ottaisin. Haluaisin, että taululla olisi jokin henkilökohtainen merkitys, eli se liittyisi tai siitä tulisi mieleen joku tietty hetki tai tapahtuma. Joskus tietysti riittää sekin, että kuva on kiva.



Mapifulista löytyi vastaus ongelmaan. Mikä onkaan merkityksellisempi kuin oma koti ja asuinpaikka! Mapifulista pystyy tilaamaan karttajulisteen oman asuinpaikkansa koordinaateilla. Väitän, että jos suunnitteluohjelmasta löytyy Ohkola, niin silloin sieltä takuulla löytyy ihan mikä tahasa muukin kylä tai kaupunki!

Ja kartta on tarkka, tuossa näkyy jopa meidän pihatie.


Toinen merkityksellinen taulu on tämä meidän korvapuolesta karvalapsesta piirretty työ. Tekijä sai valokuvien perusteella juuri sen oikean ilmeen vangittua paperille. Tykkään todella paljon, kuuluu niihin tavaroihin, jotka pelastaisin tulipalosta.

Ripustamattomuusennätys tuli tehtyä rivitalossa, jossa asuimme ennen edellistä taloamme, eli noin vuosikymmen sitten. Koko 3-4 vuoden asumisen aikana seinällä oli yksi ainokainen taulu. Ostimme asunnon uutena, ja kun myimme sen seuraavalle, seinäpinnat olivat edelleen uudenveroiset. Nyt en kyllä tuon ennätyksen rikkomista tavoittele.


3 kommenttia:

  1. Hei hauskaa tuo, että voi tilata oman kotipaikkansa kartaksi seinälle! Näin nopeasti tuumailtuna minulla ei ole kyllä aavistustakaan siitä, missä päin Suomea Ohkola sijaitsee... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En minäkään ollut Ohkolasta edes kuullut, ennen kuin tänne muutin :) Joo, on kiva, että halutessaan julisteita saa pikkupaikoistakin, eikä vain suurimmista kaupungeista. Ja varmaan onnistuu isomman kaupungin jostain tietystä kaupunginosastakin.

      Poista
  2. How to play on the internet - Dr.MCD
    With all these options, you'll also have the option 성남 출장안마 to gamble online. The main advantage to 춘천 출장마사지 online gambling is 전라북도 출장안마 the ability to play as 안성 출장안마 many cards as possible 전라북도 출장안마

    VastaaPoista