torstai 3. marraskuuta 2016

Pieni viherseinäke

Olen joskus ennenkin miettinyt viherseinän perustamista, mutta ei ole ollut sopivaa paikkaa. No nyt on, joten tuumasta toimeen! Tosin viherseinä on ehkä vähän turhan voimakas nimitys tälle mun kolmen kasvin kokoelmalle...





Tykkään ihan hirveästi! Rottinkiset seinäamppelit löysin fb:n vanhojen tavaroiden ryhmästä, ja maksoin niistä yhteensä 10 euroa. Kukat ostin Järvenpään kukkatalosta. Ylin on posliinikukka, sen alla ilmeisesti jonkunlainen muorinkukka ja viimeisestä ei hajuakaan... Sen pitäisi kuitenkin käydä näistä parhaiten vähävaloisiin olosuhteisiin. Viherkasvien valikoima oli nyt kukkatalossa hieman niukka, joulukukkasesonki puskee päälle. 

Toivottavasti säilyvät elossa koko konkkaronkka!


Valoa tulee kyllä tälle seinälle kahdesta suunnasta, eli sekä ruokailutilan että olohuoneen seinänkokoisista ikkunoista. Eipä se vaan talvella kummoista ole. Olen vähän jo suunnitellut kasvivaloviritystä, mutta kokeilen ensin ilman.



Ensin ajattelin lisätä seinälle kasvien joukkoon jotain kukka-aiheisia kuvia, mutta miksipä sotkea selvää asiaa. Yksinkertaisin on jälleen kerran paras!


Kiinanruusun kukinta edistyy hiiiitaasti, eikä kovin varmasti. Yksi iso nuppu tipahti :( Toivottavasti tämä kukka jaksaa aueta täyteen loistoonsa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti