tiistai 22. marraskuuta 2016

Joulutunnelmaa lakanoiden väliin

En tarkoita nyt mitään tontturoolileikkejä :P vaan jouluisia vuodevaatteita :)


Päätin siis ulottaa joulusomistuksen tänä vuonna lakanaosastolle asti. Ihastuin Marimekon Kuusikossa-vuodevaatteisiin (valkoisella pohjalla mustia tyyliteltyjä kuusia) ja olin jo tilaamassa niitä. Viime hetkellä ennen enterin painallusta päähän pälkähti, että haluanko ihan oikeasti maksaa sesonkivuodevaatteista melkein satasen per setti. Varsinkin, kun koira nukkuu samoissa lakanoissa ja olen tullut jo huomaamaan, että valkopohjaiset lakanat ei tällaisessa käytössä kovin pitkään raikkaina pysy, tehopesuista huolimatta.


No jäi siis Marimekot verkkokaupan hyllylle. Mutta eipä hätää: Ikea pelastaa budjettirajoitteisen lähes aina, niin tälläkin kertaa!





Ikeasta löytyi siis kivan marimekkomaiset pussilakanat, joiden jouluisa ilme ei tule kuvioinnista, vaan värimaailmasta. En siedä punaista sisustuksessa isoina annoksina, edes jouluna, mutta tässä on värit vielä hyvässä balanssissa.




Eikä hinta harmita, vaikka koira piehtaroisi nämä pysyvästi harmaiksi: reilu 12 euroa per setti. Se on kyllä myönnettävä, että halvan hinnan huomaa myös laadussa. Mutta jos näitä käyttää vaan joskus eli jouluna, niin eiköhän ne asiansa aja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti