torstai 3. heinäkuuta 2014

Häivähdys pinkkiä

Kävin pitkästä aikaa kirpputorilla, enkä tyhjin käsin pois päässyt, tietenkään. Mukaan lähti mulle aika epätyypillisen värisiä juttuja, eli vaaleanpunaisia, tai pinkkejä!


Lasikulho on Riihimäen lasin, ja pieni vati vanhaa Arabiaa. Vati varsinkin on ihana, sen kuvio on jo lempeämmäksi haalistunut, ja sävyissä on mukana harmaata.


Yleensä en osta tai käytä mitään punasävyjä, hempeitä varsinkaan. Ne ei vaan ole mun tyyliä, ovat kuin hajuvesi lihapullassa :P Mutta jostain syystä en ilman näitä osannut olla.


Vadin haluaisin ottaa käyttöön, mutta sen melko pieni koko vähän rajoittaa. Mitä tällä tekisi? Jossain romanttisessa kylpyhuoneessa se kävisi tuoksuvien palasaippuoiden alustaksi... Hmm... Pitäiskö tehdä vähän remppaa...? ;)


Pionit on kauniita, vaikka pinkkejä on nekin! Napsittu omasta penkistä. Joku edellinen asukas on istuttanut pioneita just sille puolen taloa, missä ne ei osu kenenkään silmiin tai ilahduta ketään. Meinasin ensin siirtää ne, mutta pionit hermostuu aika herkästi, mukaan pitäisi saada iso juuripaakku (ja maa on saakelin kovaa!), eikä mulla ole oikein sopivaa paikkaa näille tarkota. Eli olkoon nyt talon takana, käynpä hyvällä omallatunnolla napsimassa aina kukan tai pari maljakkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti