sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kolme yötä jouluun on...

Tosiaan, enää kolme yötä aattoon, ja neljäs adventtisunnuntai.


Käytiin hakemassa joulukuusi tuosta melkein naapurista, kuten joka joulu tässä asuessa. Hinnat oli laskeneet viime vuodesta varmaan puolella. Olin varannut kuusiostokseen viisikymppiä, mutta puu lähti matkaan kahdellakympillä.


On muuten kuvakulma vinossa, ei itse kuusi :) Koristelin kuusen samantien. Mulla oli tarkoituksena tuunata ja askarrella koristeita, mutta se jäi aikeeksi, kuten moni muukin asia tänä jouluna... En vaan jaksa.


Koristeet on samoja "köyhänmiehenhopeisia" kuin viime vuonnakin, en tykkää laittaa montaa väriä samaan kuuseen. Muutenkin olen karsinut vuosien varrella koristelua yksinkertaisemmaksi, ja jättänyt mm. köynnökset pois. Nyt kokeilin laittaa niiden sijasta hopean väristä helminauhaa, ja sepä olikin niin kivan näköistä, että sai jäädä :) 


Mulla on paha tapa alkaa suunnitella tulevaa joulua, vaikka olevaksi ei ole eletty loppuun. Vuosi sitten haaveilin tekeväni tästä joulusta turkoosin. No kappas, enpä ihan tehnytkään... Nyt sitten jo suunnittelen yleensäkin sisustustyylin  yksinkertaistamisesta (niinkuin se kovin rönsyilevä muka nytkään olisi...), mustavalkoisuudesta ja taas ihan eri näköisestä joulusta... 

Koitan kuitenkn kovasti tyytyä siihen, mitä nyt on ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti