sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Mökkiviikonloppu

Tänä viikonloppuna oltiin ekan kerran anopin mökillä Iitissä, Kotojärven rannalla. Oli tosi mukavaa ja rentouttavaa, ainoa ikävä puoli tuolla on se, että siellä on ihan älyttömästi hyttysiä ja paarmoja! Ilma oli aika pilvinen mutta lämmin ja kostea, joten pörriäiset oli pahalla päällä. Yöllä ukkostikin.


Mökki on pieni mutta silti oikeinkin riittävän kokoinen. Sähköt on, mutta vedet ei tule eikä mene. Mökki on rinnetontin yläpäässä, ja sieltä on mukavat näköalat järvelle.


Illalla saunottiin ja uitiin. Löylyt oli pehmeät ja järvivesi tosi lämmintä! Mutta ne pörriäiset... Paarmat oli kimpussa järvessäkin koko ajan.




Lana oli tietysti meillä mukana. Kerrankin se osasi olla ja käyttäytyä niin, että sitä pystyi pitämään mökkipihassa irti. Valvottuna, tietystikin. Mökki on kaukana isoista teistä, eikä naapuritkaan ole ihan lähellä. Tontti on iso, toiseen naapuriin ei näy ja toinen ei ollut mökillänsä. Lanalla oli siis houkutukset vähillä. Pupujakaan ei nyt näkynyt.


Lana osallistui tietysti saunanlämmitykseen...


...ja kahlaili useampaankin otteeseen.


Mikä onni, mökiltä löytyi keppejäkin!

Tänään tultiin jo aikaisin kotiin, kun täälläkin on vaikka mitä puuhaa ja tekemistä. Mutta kiva pieni reissu tuo oli, viimeistään loppukesästä voisi ottaa uudelleen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti