perjantai 10. maaliskuuta 2017

Missä kevät luuraa...

Okei, myönnän, ilmassa on nyt ehkä turhaa kiirehtimistä ja kiukkuilua... Mutta missä on kevät?? Maaliskuu on ensimmäinen kevätkuukausi, saisi alkaa jo näkyäkin jossain.





No jotain näkyy sentään esikasvatusikkunalla: tomaatit on taimella. Huonoiten (oikeassa yläkulmassa) menestyy tietysti ne, joita eniten odotan, eli green zebrat. Nämä on nyt luonnonvalon varassa kaikki, eteläikkunalla, mutta valoa on kyllä vielä hieman turhan nirkosesti. Näkyy pitkinä ja honteloina taimina.




Kiinanruusulla sen sijaan menee kovinkin kukkeasti, eli kaksi nuppua aukeamassa ja kolmaskin hyvin tekeillä. Tosi kiva muuten, mutta haluaisin päästä leikkaamaan kiinaria, jotta se vahvistuisi, mutten raski niin kauan kuin se pukkaa kukkaa. Täytyy kai kohta vain kovettaa luontonsa.


Ulkona talvi jatkuu ja jatkuu vaan...





Oikein mukavaa tietysti siinä mielessä, että metsäpolut on tosi hyvässä kunnossa. On aivan ihanaa, kun metsään pääsee suoraan omalta pihalta! Täytyykin tallata polkuja nyt ahkerasti, että niistä jäisi edes joku jälki olemaan sittenkin, kun lumet on sulaneet. Terminen kevät saattaa iltsikan mukaan alkaa jo ensi viikolla. Veikkaan, että maasto on paikoin sitten niin märkää, että kulkemiset täytyy hetkeksi unohtaa, tai hommata kunnon kumpparit.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti